PALVELUT
PALVELUT

SOVITUS

Sovitukseen kannattaa tulla avoimin mielin kokeilemaan erilaisia pukuja. Voit kutsua 1-5 makutuomaria (riippuen sovitustilasta) mukaan tai tulla yksin, sinä päätät. Me olemme aina kuuntelemassa toiveitasi ja antamassa suosituksia ja ehdotuksia. Meillä voit olla oma itsesi, ja nauttia joka hetkestä kiireettömästi oman ammattitaitoisen myyjän kanssa. Hääpuku sovitus on erittäin tunteellinen kokemus jokaiselle tulevalle morsiamelle ja haluamme olla mukana kanssasi siinä prosessissa alusta loppuun. 

HÄÄPUKUTILAUKSET

Kun olet löytänyt sopivan mallin tilaamme sinulle oman puvun toimittajan mittataulukon mukaan. Tilausaika on n 3-6 kk mutta pystymme tarvittaessa tekemään pikatoimikuksia lisämaksusta. Otamme sinuun yhteyttä heti kun pukusi on saapunut liikkeeseemme. Kaikki puvun viimeistelyt ja muutostyöt tehdään meidän yhteistyö ompelimoissa. Ompelutyöt eivät kuulu puvun hintaan. Ajanvaraus ompelijalle kannattaa varata ajan hyvissä ajoin ennen hääpäivää, suositus on noin 2 kk ennen häitä.

ASUSTEET

Asusteet kannattaa myöskin hankkia samaan aikaan puvun kanssa. Meillä on kattava mallisto erilaisia huntuja, hiuskoristeita, koruja, laukkuja, boleroita, vannehameita ja kenkiä, jotka täydentävät pukuvalintaasi. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat löytämään täydelliset asusteet hää- tai juhlatyyliisi.

YHTEISTYÖ OMPELIMOT

Hääpukuihin pystyy tekemään paljon erilaisia muutostöitä; helman lyhennyksen lisäksi voi lisätä tai poistaa olkaimia tai hihoja, teettää nyöritys,
avata pääntietä jne. Ammattitaitoiset ompelijat viimeistelevät pukusi täydellisesti istuvaksi.
Suosittelemme seuraavia ompelimoita.

The Dress
Mechelininkatu 43
00250 Helsinki
Puh. 045 108 3199   

Ateljee Ompelimo Sari Hörkkö
Tehtaankatu 19
00150 Helsinki
Puh. 040 5377 317

Ateljee Aaria
Runeberginkatu 33B
00100 Helsinki
Puh. 044 276 4408

Atelje Dresscode
(ilta- ja juhlamekot)
Runeberginkatu 51
00260 Helsinki
Puh. 050 516 7786

fiFI