WHITE DRESS
STOCKMANN

I White Dress brud- och festbutik i Stockmanns varuhus hittar du vackra brudklänningar och festklänningar för alla smaker. Till vårt sortiment hör brudklänningar, festklänningar och gammeldansklänningar samt skor och accessoarer för bröllop och fest.

Våra tjänster

Kom och bekanta dig med vårt breda sortiment på 7:e våningen i Stockmanns varuhus. Boka en provtid till ett av våra rymliga provrum via vårt elektroniska bokningssystem eller genom att ringa butiken direkt. När du har bokat på förhand får du en lugn provning tillsammans med någon ur vår proffsiga brudteam. Vi har ett brett sortiment av beställningsklänningar, men även klänningar som kan tas med direkt och modellexemplar till förmånligt pris. Våra modellklänningar i butiken är i storlek 34-52 och våra olika märken kan erbjuda klänningar på beställning från storlek 26 till 60. 

PROVNING

Välkommen på en 45 min gratis provning eller en 90 min avgiftsbelagd provning! Våra proffsiga försäljare hjälper dig att hitta din drömklänning.

BESTÄLLNING AV BRUDKLÄNNING

Det lönar sig att komma och prova brudklänningar i god tid före bröllopet. Beställningstiden kan vara 3-6 månader, beroende på leverantör.

ACCESSOARER

Hos oss finns ett brett urval av accessoarer till både bröllop och fest.

OM OSS

MARIA
&
FELICIA

Mor dotter duo

VÅRA MÄRKEN

’The perfect dress that enchances the
beauty of each bride’s body and soul’

‘Find the one’

‘Dreamy sensuality’

’Timeless & stylish*

‘A touch of sparkle – glamorous outfits for any occasion, day or night’

@WHITEDRESSTOCKMANN

@WHITEDRESSOFFICIAL

sv_SESV